Ansøg om et online forbrugslån og få råd til dine drømme

28 november 2017 admin
Ansøg om et online forbrugslån og få råd til dine drømme

Hvis du drømmer om at udskifte møblerne i din stue, eller du gerne vil have en ny fladskærm eller computer nu og her, og du ikke selv har pengene på din opsparingskonto, så kan du ansøge om et forbrugslån. Du kan ansøge om et forbrugslån i banken, men ofte er det tidskrævende, og du finder det måske også lidt akavet at skulle bede din bankrådgiver om et lån til forbrugsgoder. Det kan også være, at banken siger nej til at låne dig pengene. Men så er der til gengæld masser af muligheder for at ansøge om forbrugslån online, og du slipper for at skulle sidde med ”hatten i hånden” over for en bankrådgiver og kan i stedet blot udfylde en låneformular online og vedhæfte lønsedler, årsopgørelse, og i nogle tilfælde kan du også anvende NemID i forbindelse med ansøgningsprocessen.

God guide til valg af forbrugslån

Har du brug for en guide eller et overblik i forbindelse med valg af online forbrugslån, så kan du med fordel besøge Flerelaan.dk, som giver dig et rigtig godt overblik over nogle af de mest kendte låneudbydere på markedet som Hotlån, Santander, D:E:R, L’easy, Alfalån, Kliklån, ExtraCash.dk og Robotlån. Flerelaan.dk gør det nemt for dig at sammenligne priser på lån og finde ud af, hvad ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) er, så du kan finde frem til det bedste og billigste lån til dig. Du kan typisk låne et sted mellem 40.000 – 50.000 kr., men vil du gerne låne mere, så tilbyder ExtraCash.dk, at du kan låne op til 75.000 kr. Her anvender du NemID i ansøgningsprocessen og får svar på 30 sekunder.

Hvor meget har du råd til at låne?

I forbindelse med din ansøgning om et forbrugslån er det vigtigt, at du gør dig overvejelser omkring, hvor stort lånet skal være, og hvor meget du har råd til at afdrage om måneden. Du kan eksempelvis lave et månedsbudget, så du har overblik over dine udgifter og nemt kan se, hvor meget luft du har i økonomien til at optage et forbrugslån.

Flere Nyheder