Designkup.dk

11 januar 2017 Esther Prætorius

Designkup.dk (http://designkup.dk/) guider dig til indretning, genbrugs- og antikvitetsjagt og DIY’s. Her finder du masser af inspiration til hjemmet, og til hvordan du indretter for få penge. Det behøver ikke være dyrt at have en funktionelt og moderne hjem, og hvis du gerne vil spare penge på indretning, finder du gode råd på Designkup.dk.

Sitet giver inspiration til ting, som kan give hjemmet mere personlighed, og der linkes til forskellige hjemmesider, hvor du kan finde de anbefalede produkter. Du får gode råd til at sætte et personligt præg på indretningen ved f.eks. at sy dine egne puder, gå på loppemarkeder eller lede efter indretningskup på Den Blå Avis.

Du finder en trin for trin guide til at indrette det perfekte badeværelse, som er stilrent og funktionelt på samme tid. Der er tips til, hvordan du forstørrer rum med spejle på væggene. Du får også tips til, hvordan du bedst muligt monterer et spejl, og hvor du skal placere det.

Designkup.dk guider dig også til valg af lamper i indretningen. Du finder inspiration til, hvilke lyskilder du skal vælge til dit hjem, og hvilke lamper, der passer til din stil.

Der er mange gode tips og inspiration til dig, der gerne vil indrette et hyggeligt hjem, og som måske vil have skiftet interiøret ud med noget andet. Det er ikke noget problem at starte helt fra begyndelsen, når du har Designkup.dk ved hånden, for her får du inspiration til alt fra stue til badeværelse.

Der er også inspiration til havemøbler, som ikke koster en formue, og som vil passe ind i enhver have. Det er vigtigt at vælge havemøbler, som kan klare det danske vejr, og som holder til slitage.

Du får inspiration til at være kreativ med indretningen og prøve nye trends af, så du kan finde ud af, hvad der passer til dig og dit hjem. Sitet fortæller om de nyeste indretningstrends og giver ideer til, hvordan du selv kan lade dig inspirere af dem. Har du et særligt rum, som du ikke ved, hvordan du skal indrette, kan du helt sikkert finde gode ideer på Designkup.dk.

Der er noget for enhver smag, og du kan selv vælge f.eks. hvilke materialer du synes passer godt ind i dit hjem. Der er tips til, hvilke små ting, du skal have i din indretning, som kan skabe personlighed og hygge. Du får tips til second hand stil, f.eks. hvordan du pepper et genbrugsmøbel op. På Designkup.dk er der mange gode tips til, hvordan du kan få mere genbrug ind i din indretning.

Flere Nyheder