Dygtig boligadvokat i Odense fra Hviid Boligadvokater

19 april 2017 Astrid Pedersen

Er du også i vildrede over de mange paragraffer, dokumenter, servitutter og andet, man skal sætte sig ind i, når man står over for et boligkøb? Så bør du alliere dig med en boligadvokat – og helst en dygtig én af slagsen! Et boligkøb er simpelt hen for stor og for drastisk en beslutning til, at man kan tillade sig at spare på rådgivning og ekspertise. At købe en bolig kan ikke sammenlignes med for eksempel at købe et nyt komfur eller en ny cykel – en bolig kan ikke umiddelbare returneres, hvis du finder fejl på den, efter at slutsedlen er underskrevet og skødet overdraget, og alene dét, at der er tale om en udskrivning i millionklassen, gør et boligkøb meget mere definitivt end handel med almindelige forbrugsgoder. Samtidig er der mange andre ting end de, der hidrører fra de kvadratmeter, du erhverver dig ved boligkøb, som kan have indflydelse på din og din boligs fremtid – for eksempel planer om bebyggelse i nærheden af din bolig og andre ting, som du måske ikke lige havde tænkt over at undersøge.

Disse sagforhold vil en dygtig boligadvokat sætte sig grundigt ind i forud for dit boligkøb. En boligadvokat har typisk mange års erfaring fra branchen, og med tusindvis af bolighandler på bagen vil han kunne gennemskue den jungle, som udgør dagens boligmarked, som sikre, at du ikke falder i de vanlige fælder og knækker nakken på dit boligkøb. Lige fra udregning af månedlige omkostninger ud fra ejendomsmæglerens salgsopstilling og til underskrivelse af slutsedlen er boligadvokaten ved din side, og sikrer dig en tryg bolighandel uden grimme overraskelser – nu eller i fremtiden.

Med en boligadvokat får du som boligkøber den tryghed og sikkerhed, som en ejendomsmægler ikke vil kunne tilbyde dig. Da loven foreskriver, at en boligsagkyndig kun må repræsentere den ene part af en bolighandel, vil ejendomsmægler typiske vælge at tage sælgers parti. Mæglers provision afhænger af, at han eller hun får solgt boligen, så vedkommende vil ikke have nogen interesse i at oplyse dig om sagforhold vedrørende boligen eller lokal området, som ville kunne få dig til at vakle i din beslutning. Som oftest vil du få adgang til alle sagsakter og dokumenter, men mægler vil ikke bruge sin ekspertise til at informere dig om forhold, som kunne påvirke salget. Derfor er det vigtigt, at du har din egen boligadvokat, hvis job det er at hjælpe dig til at styre klar af diverse faldgruber.

Boligadvokaten i Odense finder du hos Hviid Boligadvokater.

Flere Nyheder