Få råd til julegaver – ansøg om forbrugslån og betal første afdrag til februar

07 december 2017 admin
Få råd til julegaver – ansøg om forbrugslån og betal første afdrag til februar

December måned er dyr for de fleste, og har du et stramt budget, så kan du f.eks. vælge at ansøge om et forbrugslån for at få lidt flere penge mellem hænderne til forkælelse i julen. Lige nu tilbyder Hotlån.dk, at du kan ansøge om et forbrugslån, hvor første afdrag først skal betales 1. februar 2018. Dermed får du overstået julens dyre udgifter og januar, før du skal betale af på lånet.

Få svar i løbet af 30 sekunder

Hos Hotlån.dk kan du låne mellem 3.000 – 75.000 kr., og du udfylder nemt ansøgningen online og underskriver med NemID. Du får svar i løbet af 30 sekunder, og når lånet er godkendt, overføres pengene hurtigt til din konto. Du skal være over 25 år for at ansøge om et forbrugslån hos Hotlån.dk, men det kan være et godt alternativ til et forbrugslån i banken. Robotlån.dk er en anden låneudbyder, som tilbyder lån til kunder over 25 år med fast arbejde, som ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret. Her får du også hurtigt svar på din ansøgning, og der bliver ikke spurgt til, hvad pengene skal bruges til.

Få penge i hånden nu og afdrag i faste ydelser

Du kan ansøge om et forbrugslån døgnet rundt, og står du akut og skal bruge penge til julegaver, eller drømmer du om en ny computer, fladskærm, møbler, bil eller en rejse, så er det en hurtig måde at få penge i hånden på. Det er dog altid en god idé, at du lige tjekker din økonomi efter i sømmene, inden du ansøger om et forbrugslån. Hvor meget har du råd til at låne og afdrage på lånet hver måned. Når du skal finde de bedste og billigste forbrugslån online, så bør du tjekke ÅOP, som betyder Årlige Omkostninger i Procent. Det betyder, hvad du samlet set skal betale i renter og gebyrer årligt for at have lånet. Løbetiden på lånet kan være f.eks. 12, 24 eller 36 måneder, men den kan også være længere, hvis lånet er større, og det kan du også forhøre dig nærmere om hos låneudbyderen.

 

Flere Nyheder