Hviid Advokater – specialister i juridisk rådgivning ved stiftelse af anpartsselskab

30 januar 2017 admin

Har I besluttet jer for at stifte et anpartsselskab, så kan det anbefales at hyre en kompetent og erfaren advokat hos Hviid Advokater til at yde jer juridisk rådgivning. Hviid Advokater er et landsdækkende advokatfirma, som har eksisteret siden 2007, og her er de specialister inden for bl.a. erhvervsjura og selskabsret. Med en dygtig advokat fra Hviid Advokater bliver I guidet gennem hele processen, og advokaten har overblikket og styr på alle detaljerne, hvilket er en fordel for jer, når der skal holdes styr på både udfærdigelse af dokumenter og registreringer. Det koster kun en fast, lav pris på 1.800 kr. eksklusiv moms at få en advokat fra Hviid Advokater til at hjælpe jer, hvilket er billigt sammenlignet med andre advokatfirmaer. En anden fordel er, at Hviid Advokater har lokalafdelinger i byer overalt i Danmark, f.eks. Odense, København, Roskilde, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Kolding, Vejle, Herning og Silkeborg, så uanset hvor du bor, kan du altid få fat på en dygtig advokat fra firmaet.

Hvordan stiftes et anpartsselskab?

I et anpartsselskab hæfter du kun for din ejerandel. Det betyder, at hvis firmaet går dårligt eller går konkurs, så hæfter I ikke personligt, og I kan dermed ikke miste f.eks. privatbolig eller bil. Når I navngiver jeres selskab, så skal ordet ’anpartsselskab’ eller ’ApS’ indgå som en del af navnet. Det koster kun 50.000 kr. at stifte et anpartsselskab i modsætning til f.eks. et aktieselskab, hvor det kræver 500.000 kr. i startkapital. Anpartsselskabet kan ejes af en person eller flere personer i fællesskab, eller et andet selskab kan eje hele anpartsselskabet eller dele deraf. Anpartsselskaber bliver beskattet efter reglerne i selskabsskatteloven, og I er også forpligtet til at udarbejde regnskab og årsrapport.

Anpartsselskab kan stiftes fra dag til dag

Stiftelse af ApS kan ske fra dag til dag på en hurtig og effektiv måde, når I overlader det praktiske og juridiske arbejde til Hviid Advokater. Hos Hviid Advokater er de online med Erhvervsstyrelsen, så hvis I går ind på hjemmesiden Hviidadvokater.dk og downloader stiftelsesskemaet og sender det til advokat Jesper Hviid jh@hviid-advokater.dk, så sørger han for, at det bliver ordnet med det samme. I kan også vælge at booke en gratis og uforpligtende samtale med en advokat ved at udfylde kontaktformularen på hjemmesiden, og så bliver I ringet op hurtigst muligt. Hos Hviid Advokater står de dygtige advokater altid til rådighed for at yde jer en grundig og effektiv juridisk rådgivning i forbindelse med stiftelsen af netop jeres anpartsselskab.

Flere Nyheder