Kvalitets linkbuilding fra Klikko

29 november 2016 Astrid Pedersen
Søgemaskineoptimering – eller SEO, Search Engine Optimization, som det hedder I fagtermer – er det største og hotteste inden for digital markedsføring lige nu. Uden god SEO taber virksomheder terræn, når de forsøger at markedsføre sig på nettet – konkurrencen er simpelt hen for hård til, at man som virksomhed med en online marketingsstrategi kan tillade sig at undvære at tænke SEO ind i planerne.
Det er almindelig kendt, at søgemaskiner, som Google, Yahoo og Bing er de primære afkørsler på informationsmotorvejen, som fører den potentielle kunde til de sted, hvor han eller hun kan finde det produkt eller den ydelse, han eller hun søger. Derfor er det vigtigt at have skiltningen i orden, for at blive i metaforen, så dine leads finder de rette indfaldsveje.
Når det købeparate publikum søger på Google efter en vare, er vedkommende for det meste ret bevidst om, hvad han eller hun er ude efter, og ønsker at blive præsenteret for de mest relevante søgeresultater. Dette er Google udmærket godt klar over – Googles serviceydelse er udelukkende at præsentere sine kunder for de mest relevante sites, som kan opfylde kundernes ønsker, Hvis Google fejler på dette område, vil kunderne benytte sig af en konkurrerende søgemaskine. Google er en virksomhed ligesom alle andre, og optræder samtidig som bruger. Det handler om at give Google en god oplevelse på webshoppen, præcis som man ønsker at give sine potentielle kunder og leads.
Derfor er det vigtigt at have styr på sin SEO – såvel med hensyn til websitet i sig selv, som med den SEO, der bygges op omkring websitet. En meget vigtig del af god SEO er den eksterne SEO – også kendt som linkbuilding. Kort fortalt handler linkbuilding om at få links til sin webshop fra relevante sites – det fungerer lidt ligesom god omtale fra kompetente personer ude i den fysiske verden. Hvis Google ser, at websites med høj rating og autoritet linker til din webshop, smitter disse positive træk af på din webshop, og den vil opnå en højere placering på Google.
Klikko tilbyder kvalitets linkbuilding fra et netværk af blogsites, som alle har høj autoritet og rating hos Google – ingen af Klikkos domæner har en Ahref rating på under 30. Samtlige blogsites er placeret på danske domæner og har danske IP-adresser, hvilket Google også vægter højt i forhold til linkbuilding på danske sites. Med linkbuilding fra Klikko kan du være sikker på, at din website i løbet af kort tid opnår en højere placering på Google.

Flere Nyheder