Kvalitets SEO fra Klikko

29 november 2016 Astrid Pedersen

God SEO er nøglen til en top placering på søgemaskinernes resultatsider. Du har helt sikkert hørt eller læst om emnet, hvis du har en website, en online shop eller en reklamefinancieret blog, og derfor er afhængig af, at potentielle kunder, leads eller følgere kan finde dig på www. Måske er du ikke helt med på, hvad SEO – søgemaskineoptimering – egentlig er, og hvad det kan gøre for dig og din forretning. Her kan Klikko hjælpe. Med et indgående og mangeårigt kendskab til såvel onsite som offsite optimering af websites i alle størrelser har Klikko ekspertisen til at få netop din søgemaskine til tops hos Google, Bing eller Yahoo på netop de søgetermer, du ønsker at blive fundet på.

Der er ikke kun een simpel løsning på hvordan man laver kvalitets SEO, og ikke kun een metode. Fremgangsmåden vil altid bero på en vurdering af den enkelte website og formålet dermed. Grundlæggende består SEO af to elementer – onsite SEO og offsite SEO. Onsite SEO er den optimering, der sikrer, at dit indhold er let læseligt for Google, at din site er logisk opbygget og dermed nem at indeksere for Googles crawlere, og at dit indhold er relevant i forhold til de søgetermer, sitet skal findes på. Herunder kan nævnes en intuitiv menu, optimerede produkttekster, brødtekster, som giver mening i forhold til produktet eller ydelsen, og semantisk tagging af indholdselementer som billeder, overskrifter, links mv.

Offsite SEO er det andet element, og består i al sin enkelthed i links fra andre websites til din website. Det er dog ikke helt enkelt, for det må ikke være en hvilken som helst website, der linker tilbage til dig, men een, som Google kender og stoler på, og som selv leverer indhold, som er relevant for dine produkter eller ydelser. I gamle dage benyttede mange sig af såkaldte “link farms”, hvor man købte sig til links på en side, der absolut ingen relevans havde for noget som helst, men den har google forlængst luret og godtager nu udelukkende links fra sider med en høj rating på Ahrens skalaen. Ingen af Klikkos sider har en rating på under 15 og ligger således temmelig højt placeret på skalaen.

Klikko tilbyder backlinks fra sit blognetværk, som udelukkende består af danske domæner med en høj rating. Indlæggene er skrevet af rigtige skribenter og ikke af en maskine – og det belønnes af Google!

Du er således sikret links af høj kvalitet, når du hander hos Klikko.dk.

Flere Nyheder