MacVision – hurtig og prisvenlig reparation af computer

23 august 2017 admin
MacVision – hurtig og prisvenlig reparation af computer

MacVision tilbyder reparation af computer i Roskilde, og firmaet er et af de førende på sit felt i Danmark med mere end 8 års erfaring. Det er et kompetent og erfarent personale, som udfører alle reparationer, der foregår på et ESD-sikret værksted nær Roskilde Station, hvor det er nemt at komme til, uanset om man kører i bus eller tog. Priserne er yderst konkurrencedygtige, og ventetiden er kort.

Hurtige reparationer med 24 måneders garanti

Tager du din computer under armen og indleverer den hos MacVision, så går der højst 1-2 dage, før du får et tilbud, og så bliver reparationen hurtigt udført. Din computer er i sikre hænder under hele reparations-forløbet og bliver ikke udsat for elektricitet i det ESD-sikrede værksted. Du får 24 måneders garanti på reparationen, og MacVision overtager din Apple-garanti, hvilket stiller dig rigtig godt som forbruger. Hos andre reparatører kan du risikere, at ventetiden er længere, så hvis du gerne vil have din computer hurtigt med hjem igen, så er det bestemt MacVision, du skal vælge som reparatør.

Gennemskuelig prisoversigt og højt serviceniveau

På hjemmesiden finder du en oversigt over alle de reparationer, som udføres samt priserne. Vælg blot den type computer, du har, f.eks. MacBook Pro, MacBook Air eller stationær, og så finder du hurtigt frem til oversigten over reparationer og priser. Det gør det nemt og overskueligt for dig at se, hvad du skal betale, så du ikke bliver overrasket. Hos MacVision har de et højt serviceniveau, hvor de er hurtige og effektive, men ikke går på kompromis med kvaliteten, og takket være hjemmesiden er nemt både at se ydelser og priser samt komme i kontakt med firmaet via mail eller chat-funktion. Ved at vælge MacVision får du en erfaren reparatør, som ved præcis, hvad der skal til for at få din computer til at fungere optimalt igen, og som kan levere den hurtigt tilbage til dig, så du ikke skal undvære den i længere tid.

 

Flere Nyheder