Marketing på sociale medier

27 december 2016 Astrid Pedersen

Hvis du ønsker at booste din online tilstedeværelse, er der mange muligheder – og du kan selv medvirke i processen! Du kan for eksempel søgemaskineoptimere sit website, og dernæst hyre et professionelt bureau til at stå for alt hvad der har med offsite SEO at gøre – det være sig backlinks til din side fra blogs, artikler, og andre medier, for eksempel sociale medier som Facebook, Twitter, LinkedIn og Instagram.

 

Blandt de førende social media advertising eksperter i Danmark finder du Mohammad Dadkhah. Mohammad har over ti år på bagen inden for områder som SEO (søgemaskineoptimering), SEM (søgemaskinerette markedsføring), Social Media Marketing, Google Analytics, Google AdWords og alt, hvad der har med digital marketing at gøre generelt. Mohammad Dadkhah har utroligt stor ekspertise på området, og dine penge er bestemt godt givet ud, hvis du beslutter dig for at investere i Mohammad som din social media ekspert.

 

Mohammad Dadkhah kan hjælpe dig med at optimere sin website, blog eller webshop for den nemmeste mulige indeksering af søgemaskinerne. Denne optimering i sig selv er medvirkende til, at søgemaskinerne “belønner” din website med en højere placering. Derudover kan Mohammad via sin SEO virksomhed Klikko skaffe dig mange stærke backlinks fra et særdeles troværdigt blognetværk, bestående udelukkende af danske domæner på danske ip-adresser, og bemandet af velskrivende bloggere, som er nøje udvalgt efter strenge udvælgelseskriterier. Alle blogindlæg tjekkes løbende for duplicate content. Du kan således være trygt forvisset om, at din websites SEO er i gode hænder hos Mohammad Dadkhah.

 

Som professionel tror mohammad på videndeling, og giver gerne gåde råd og vejledning på sin ekspertblog hos iværksætterforummet Amino.dk. Publikum er alt fra den lille enkeltmands virksomhed, som ønsker at booste sin placering på Google, til det internationale firma, som ønsker at forbedre sin sociale profil og få et højere reach på Facebook eller Linkedin. Mohammad Dadkhah har tilmed udgivet to bøger, som begge omhandler alt fra Search Engine Marketing og Social Media Marketing til opsætning af Google konto til Analytics, AdWords, Search Console, Google My Business og Google+ og selvfølgelig onsite SEO på din egen website. Den første bog “Online Marketing: Den Røde Tråd” er udkommet i såvel traditionel bogform som ebog form, og bog nummer to, “Marketingbogen”, ligger udelukkende som ebog. Dette format har den fordel, at det kan opdateres løbende, hvilket ofte viser sig nødvendigt i en dynamisk verden.

 

Kontakt trygt Mohammad Dadkhah, hvis du har brug for en ekspert i sociale medier.

 

Flere Nyheder