Roskilde – find dit malerfirma her i byen

23 november 2020 Anne-Mette Hansen

Leder du efter en maler i byen Roskilde? Det er en by med mange malerfirmaer. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Hvilket firma er bedst? Hvilke priser har de? Og hvad siger kunderne om dem? Det er nogle af de ting, du skal tænke over, når du søger malerfirma i Roskilde

Malerfirma i Roskilde – det skal du tænke over

Der er mange ting at overveje, når du skal hyre en maler i Roskilde. Først handler det om at finde frem til et relevant firma, som du synes om og som kan udføre den type maleropgaver, som du har brug for.

Derefter skal du fokusere på: 

1) Kundeanmeldelser

2) Priser og tilbud

3) Garanti og tilfredshedsgaranti 

Læs hvad andre siger om malerfirmaet

Tilfredse kunder er den bedste garanti for godt udført arbejde. Derfor er det en god idé at undersøge, hvad andre siger om malerfirmaet. Læs kundeanmeldelser på deres hjemmeside, sociale medier eller på trustpilot. 

Indhent tilbud fra flere malerfirmaer

Du skal indhente tilbud fra mere end ét malerfirma. På den måde finder du bedst muligt frem til en realistisk markedspris på din opgave. Får du to tilbud, som varierer meget? Så er det en god idé at forespørge et tilbud på opgaven fra et tredje malerfirma i Roskilde. 

Undersøg om firmaet giver garanti på deres malerarbejde

Sidst men ikke mindst, så er det yderst vigtigt at være sikker på, at malerfirmaet udfører arbejde af fornuftigt kvalitet. Derfor skal du undersøge, hvilken form for garanti firmaet giver dig. Det kan give dig ro i maven, om at du har muligheder, hvis arbejdet ikke er udført korrekt.

Garantier hos malerfirmaer kan være:

– Garanti på udført arbejde – er ofte i sammenhæng med, at malerfirmaet er medlem af en garantiordning – hvor igennem du får x antal års garanti på det udførte arbejde. 

– Tilfredshedsgaranti – fungerer typisk således, at du først betaler, når du er tilfreds med det udførte arbejde. 

Flere Nyheder