Sikkert og smart udendørstøj til børn

01 marts 2017 Amalie

VER de TERRE er et dansk børnetøjsmærke, som siden 1993 har solgt højkvalitetsovertøj til glade og aktive børn. Designet er enkelt, og funktionerne er mange. 

VER de TERRE skaber børnetøj, der både er varmt og vandtæt, men som på samme tid er let i vægt og dermed ikke hæmmer børnenes leg og bevægelser. Letvægt sikres gennem brug af materialer såsom andedun og Thermolite/Thinsulate, som forer uden at tynge ned. Vandtætheden sikres gennem laminering med en vandtæt membran, som dog på samme tid er yderst åndbar. Selvfølgelig er tøjet også dejlig blødt, så børnene ikke føler sig utilpas i det. Sikkerhedsmæssigt er tøjet udstyret med reflekser, der kan ses på lang afstand. Derudover produceres det uden snore og med aftagelige hætter, så risikoen for, at børnene sidder fast, elimineres gennem designet. Alt i alt er VER de TERRES tøj en garanti for komfortabel, sikker og tør leg udendørs – uanset vejret. Dette gør VER de TERRE til en favorit på overtøjsmarkedet. 

VER de TERREs sortiment omfatter todelte regnsæt, flyverdragter, fleecejakker og -dragter til både drenge og piger i flotte, afdæmpede og rolige farver. Designet er stilrent og med en klar rød tråd fra år til år, hvor visionen fra 1993 stadig er tydelig at se. Karin Brandt, som er direktøren og designeren bag VER de TERREs succes, holder fast i det tidløse designet, som gør det samme stykke tøj populært år efter år. Grundet de slidstærke materialer, der bruges, kan tøjet også let nedarves i familien og skabe glæde lang tid efter købet er gjort. 

VER de TERREs produkter til sikker og sjov udendørs leg kan købes på hjemmesiden Funky Little Monkey via dette link: https://www.funkylittlemonkey.dk/shop/ver-de-terre-131s1.html. Funky Little Monkeys mission som webshop for forældre til småbørn er at sælge tøj af højeste kvalitet for de, der ønsker lidt ekstra luksus i hverdagen – dog til en reduceret og dermed helt overkommelig pris. 

 

 

Flere Nyheder