U-sofaer i smukt design

27 juni 2018 Marie Pedersen
U-sofaer i smukt design

Leder du efter den perfekte U-sofa, så kig forbi Zone-Xlnt. En U-sofa er til dig, der har masser af plads i stuen, da U-sofaer er meget store og rummelige. Hos Zone-Xlnt finder du et bredt udvalg af U-sofaer med soveudtræk, således at du får et multifunktionelt møbel i dit hjem.

Tag et kig på firmaets hjemmeside https://zonexlnt.dk/shop/u-sofa-71c1.html og undersøg hvilke muligheder du har, når du skal vælge din nye U-sofa. Hos Zone-Xlnt finder du en række forskellige sofaer, så der er rig mulighed for at finde en sofa der rent indretningsmæssigt passer ind i dit hjem.

Er du til minimalistisk, rustikt design, finder du i sortimentet bl.a. den flotte funktionelle U-sofa fra serien Darwin. Denne sofa bidrager med en et stilrent udtryk og en enkelthed som man bl.a. kender fra nordisk møbeldesign. Denne sofa fås som udgangspunkt i en kombination af PU-læder og stof, men kan betrækkes med stof såfremt dette ønskes.

Er du til en sofa der udstråler minimalisme samtidig med at den udgør et statement piece i dit hjem, er modellen Napoli måske noget for dig. Koldskum i sædet sikrer optimal siddekomfort og i sofaens armlænene er der indbygget skuffer, ligesom at der i sofaens ene side er en hylde med plads til f.eks. bøger. Sofaen fås i forskellige farver. Det er muligt at bestille et katalog med alle de farver Zone-Xlnt tilbyder. Kataloget tilsendes mod betaling af et mindre depositum, som tilbagebetales når prøverne leveres tilbage.

Endnu en flot sofa i stilrent design er modellen Toronto. Denne sofa har udtræksseng og opbevaring hele to steder. Derudover har sofaen behagelige nakkestøtter der kan vippes, således at de passer i højden til den person der sidder tilbagelænet i sofaen.

På Zone-Xlnt.dk kan du se under beskrivelsen af hver sofa om den er venstrevendt eller højrevendt. Ønsker du at din nye sofa skal vende på en bestemt måde, skal dette blot angives i notatfeltet når du bestiller sofaen.

Flere nyheder