Undgå fælder på boligmarkedet med en boligadvokat

05 maj 2021 Astrid Pedersen

Skal du købe bolig – og er det måske første gang, du gennemfører en sådan handel? Så bør du sikre dig, at du får den rette rådgivning i forbindelse dermed. Ellers kan du hurtigt komme til at købe katten i sækken.

Hvor kan jeg som boligkøber få uvildig rådgivning?

Hvis du gerne vil have rådgivning angående køb af en specifik bolig bør du henvende dig hos en boligadvokat.

En boligadvokat er dit svar på ejendomsmægleren som er sælgers mand. Med en boligadvokat ved hånden er du garanteret en nøgtern og saglig rådgivning som er 100% upartisk og udelukkende har dine interesser for øje.

Din boligadvokat vil kunne hjælpe dig med gennemlæsning af alle de vigtige dokumenter som hidrører fra handel med bolig, og yde rådgivning på baggrund heraf. Det drejer sig om alle typer dokumenter, fra referater af bestyrelsesmøder og general forsamlinger i boligforeningen til ejendommens budgetter og regnskaber fra de seneste år.

Er drømmeboligen et hus vil der typisk også indgå tilstands rapporter, servitutter og lokal planer i denne gennemlæsning. Disse dokumenter vil kunne afsløre fejl og mangler ved selve boligen eller omkringliggende faktorer og forhold som kunne få indflydelse på din beslutning om et køb.

Det kan for eksempel være kommunale planer om opførelse af bygninger eller anlæggelse af veje i nærheden af dit nye hus – eller det kan være en sløj økonomi i den forening som driver ejendommen i hvilken din ønskelejlighed har sin beliggenhed.

Find din boligadvokat online

Hvis du leder efter e boligadvokat som tilbyder køber rådgivning til rimelige priser kan du med fordel kontakte eBoligadvokat. Hos eBoligadvokat vil du altid kunne få hjælp til bolig købet i alle dets faser, fra gennemlæsning af salgsopstilling til opdatering og tinglysning af skødet når handelen er i hus.

Læs mere, og kontakt eBoligadvokat direkte, via hjemmesiden eBoligadvokat.dk.

Flere Nyheder